Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Πολιτική Παράδοσης

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται εως τις 15:00, εκτός απροόπτου θα αποστέλονται την ίδια ημέρα.
Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι προσωρινά εξαντλημένο, η αποστολή ενδέχεται να καθυστερήσει 2 με 5 εργάσιμες ημέρες και σας ενημερώνουμε άμεσα.
Εάν η καθυστέρηση ξεπεράσει το προβλεπόμενο διάστημα, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση μας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Από την στιγμή παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, η pourebe.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων στον παραλήπτη που οφείλεται στην εταιρεία ταχυμεταφορών και εμπίπτει στους όρους χρήσης αυτών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@pourbebe.gr ή τηλεφωνικά στο 2810223338.

Πολιτική Πληρωμών

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Αντικαταβολή της αξίας των προϊόντων με την παράδοση μέχρι το ποσό των 120€.
2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Χωρίς εγγραφή
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

2810223338

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€