Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

• Σύμφωνα με την οδηγία 2011/83/ΕΕ του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε το δικαίωμα (υπαναχώρηση) ακύρωσης της παραγγελίας ή μέρος της και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.  Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει για αγορές στο φυσικό μας κατάστημα ή παραλαβή της παραγγελίας σας μετά από αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας.

• Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, προς αντικατάσταση των προϊόντων ή προς επιστροφή των χρήματων σας σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη, το ίδιο και η επιλογή του τρόπου επιστροφής. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς ελαττώματα και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με δική του χρέωση.

• Σε περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της pourbebe ή πραγματικών ελαττωμάτων των προϊόντων (π.χ. υφαντικό ελάττωμα), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Από τη μεριά μας θα εξετάσουμε πολύ προσεκτικά τα επιστρεφόμενα προϊόντα μόλις τα παραλάβουμε στο κατάστημα μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail. Σε αυτές τις περιπτώσεις το κόστος επιβαρύνει την pourbebe.


Για οποιαδήποτε αλλαγή ή αντικατάσταση,
 παρακαλούμε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2810223338 ή αποστολή email στο info@pourbebe.gr

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Χωρίς εγγραφή
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

2810223338

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€