Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Πληροφορίες επικοινωνίας καταστήματος:
Τηλέφωνο:2810223338
e-mail:info@pourbebe.gr
e-shop: pourbebe.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ pourbebe.gr.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ pourbebe.gr, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Ι. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία της ιστοσελίδας μας ή μας στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Θα επικοινωνήσουμε ηλεκτρονικά μαζί σας με διάφορους τρόπους, π.χ. μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνυμάτων κειμένου. Για συμβατικούς σκοπούς, συμφωνείτε, ότι για κάθε συγκατάθεση που σας διαβιβάζουμε ηλεκτρονικά δεν απαιτείται και γραπτή μορφή, εκτός αν άλλως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Όλο το περιεχόμενο που περιέχεται ή παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας μας, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, κλιπ και συλλογές δεδομένων, αποτελεί ιδιοκτησία της pourbebe.gr («Εταιρεία») ή τρίτου που προμηθεύει το περιεχόμενο και προστατεύεται από το ελληνικό δίκαιο και από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και βάσεων δεδομένων. Επίσης, ολόκληρο το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω υπηρεσίας της ιστοσελίδας μας αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της pourbebe.gr και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και βάσεων δεδομένων.
Δεν επιτρέπεται χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας η συστηματική αφαίρεση ή / και επαναχρησιμοποίηση τμημάτων υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας. Επιπλέον, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε και / ή να δημοσιεύσετε δική σας βάση δεδομένων που να περιέχει μέρη υλικού μιας υπηρεσίας της ιστοσελίδας μας (όπως οι τιμές και οι πληροφορίες για ένα προϊόν) χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της pourbebe.gr.

3. ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ
Τα γραφικά, λογότυπα, οι κεφαλίδες και τα ονόματα υπηρεσιών που περιέχονται ή παρέχονται μέσω υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας, αντιπροσωπεύουν τα εμπορικά σήματα και τα διακριτικά γνωρίσματα της pourbebe.gr. Τα εμπορικά σήματα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας, δεν επιτρέπεται να ερμηνεύονται με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες μας ή με τρόπο που υποβαθμίζει ή δυσφημεί την pourbebe.gr. Όλες οι άλλες μάρκες και σήματα που δεν ανήκουν στην εταιρεία και εμφανίζονται σε μια υπηρεσία της ιστοσελίδας μας είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

4. ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Με την επιφύλαξη της τήρησης αυτών των Όρων Χρήσης, η «Εταιρεία» σας χορηγεί απεριόριστη και μη υποκείμενη άδεια χρήσης για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της και τη χρήση των υπηρεσιών αυτής. Η παρούσα άδεια χρήσης δεν καλύπτει την εμπορική χρήση των υπηρεσιών της «Εταιρείας» ή το περιεχόμενό της, τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σχετικά με το προϊόν, περιγραφές ή τιμολόγηση, παράγωγη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας pourbebe.gr ή του περιεχομένου της, λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού προς όφελος άλλου εμπόρου.

5. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΗ-ΜΕΛΟΥΣ
Μπορεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη-μέλους στην ιστοσελίδα μας, ώστε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες υπηρεσίες της ή μπορεί να χρειαστεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να έχετε μια έγκυρη μέθοδο πληρωμής που να συνδέεται με αυτόν. Φροντίστε οι μέθοδοι πληρωμής σας να είναι σωστοί.
Εάν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδας μας, είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς και για τον περιορισμό της πρόσβασης σε αυτόν από τον υπολογιστή σας και από φορητές συσκευές.Στον βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται μέσω του λογαριασμού σας ή του κωδικού πρόσβασής σας. Θα πρέπει να λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε ο κωδικός σας να παραμείνει μυστικός και ασφαλής και θα πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως εάν έχετε την υποψία ότι τρίτος έχει αποκτήσει τον κωδικό πρόσβασής σας ή ότι ο κωδικός πρόσβασής σας χρησιμοποιείται χωρίς άδεια. Είστε υπεύθυνοι να διασφαλίζετε ότι οι πληροφορίες σας είναι ακριβείς και πλήρεις και μας ενημερώνετε για οποιαδήποτε αλλαγή στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Διαβάστε τη δήλωση προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων σχετικά με την προστασία του απορρήτου σας.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία της ιστοσελίδας μας:
• Με τρόπο που να διαταράσσει, να διακόπτει ή με άλλο τρόπο να βλάπτει την υπηρεσία της.
• Για παράνομη χρήση ή σε σχέση με αδίκημα ή παράνομη δραστηριότητα ή
για να προκαλέσει ενόχληση.
• Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε υπηρεσίες στην ιστοσελίδα μας ή να διαγράψουμε λογαριασμούς εγγεγραμμένων πελατών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περίπτωση που παραβιάζεται το εφαρμοστέο δίκαιο, οι συμβατικές συμφωνίες ή η πολιτική μας προστασίας προσωπικών δεδομένων.

6. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ως επισκέπτης μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά σχόλια, παρατηρήσεις, ερωτήσεις, ή να ζητήσετε άλλες πληροφορίες εφ' όσον το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος δεν είναι παράνομο, άσεμνο, υβριστικό, απειλητικό, δυσφημιστικό, δεν περιέχει κακόβουλο λογισμικό, διαφήμιση, μαζική αλληλογραφία ή οποιαδήποτε μορφή «spam». Δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να υποδύεστε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε ή να επεξεργαστούμε τέτοιου είδους ηλεκτρονικό περιεχόμενο.

7. ΕΥΘΥΝΗ
Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας θα είναι διαθέσιμες χωρίς διακοπές και ότι η επικοινωνία μας μαζί σας είναι χωρίς λάθη. Ωστόσο, αυτό εξ αιτίας της φύσης του διαδικτύου δεν μπορεί πάντα να εξασφαλιστεί.
Η πρόσβασή σας στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας μπορεί επίσης να διακόπτεται ή να περιορίζεται ορισμένες φορές για συντήρηση, εξυπηρέτηση ή εισαγωγή νέων εγκαταστάσεων.
Προσπαθούμε να περιορίσουμε τη συχνότητα και τη διάρκεια κάθε τέτοιων ειδών ενοχλήσεων.
Η «Εταιρεία» ευθύνεται απεριόριστα, αν η ζημία που σας προκλήθηκε εξαιτίας της χρήσης της ιστοσελίδας μας οφείλεται σε δόλο ή βαριά αμέλεια νόμιμου εκπροσώπου ή συνεργάτη της «Εταιρείας».
Εφόσον η ευθύνη της «Εταιρείας» αποκλείεται ή περιορίζεται, το ίδιο ισχύει και για την προσωπική ευθύνη των εργαζομένων και των συνεργατών της.

8. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
Οι συγκεκριμένοι όροι χρήσης, καθώς και η σχέση μεταξύ του χρήστη και της «Εταιρείας», υπόκεινται αποκλειστικά στην ελληνικά νομοθεσία, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
Σε περίπτωση που μία ή περισσότερες από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης είναι ή θα καταστούν αναποτελεσματικές, αυτό δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της «Εταιρείας» και του επισκέπτη/χρήστη-μέλους των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή με μελλοντικό αποτέλεσμα, αν υπάρχει λόγος για αυτό. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

ΙΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Σύμφωνα με την οδηγία 2011/83/ΕΕ του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε το δικαίωμα (υπαναχώρηση) ακύρωσης της παραγγελίας ή μέρος της και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.  Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει για αγορές στο φυσικό μας κατάστημα ή παραλαβή της παραγγελίας σας μετά απο αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, προς αντικατάσταση των προϊόντων ή προς επιστροφή των χρήματων σας σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
Επιστροφές σε προϊόντα με έκπτωση και στα εποχιακά είδη  ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ, . Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν των πελάτη, το ίδιο και η επιλογή του τρόπου επιστροφής.
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς ελαττώματα και θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με δική του χρέωση.
Σε περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της pourbebe.gr ή πραγματικών ελαττωμάτων των προϊόντων (π.χ. υφαντικό ελλάττωμα), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Από τη μεριά μας θα εξετάσουμε πολύ προσεκτικά τα επιστρεφόμενα προϊόντα μόλις τα παραλάβουμε στο κατάστημα μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail. Σε αυτές τις περιπτώσεις το κόστος επιβαρύνει την pourbebe.gr.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν πραγματοποιηθεί η κοπεί των υφασμάτων και η αποστολή. Εάν έχει γίνει πληρωμή, θα σας επιστραφούν τα χρήματα. 
Για οποιαδήποτε αλλαγή ή αντικατάσταση, παρακαλούμε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2810223338

ΙΙΙ. ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ
1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Οι παρόντες όροι πώλησης διέπουν την πώληση προϊόντων από την ιστοσελίδα της pourbebe.gr («Εταιρεία») σε σας.
Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις προσεκτικά, πριν πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας pourbebe.gr. Δίνοντας μία παραγγελία για αγορά προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας δηλώνετε, ότι συμφωνείτε με την εφαρμογή των συγκεκριμένων όρων πώλησης.

2. ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η παραγγελία σας αποτελεί μια προσφορά προς την «Εταιρεία» για να συνάψετε μαζί της σύμβαση αγοράς. Αν δώσετε μία παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας και τα στοιχεία της (επιβεβαίωση παραγγελίας). Αυτή η επιβεβαίωση παραγγελίας δεν αποτελεί αποδοχή της προσφοράς σας, αλλά προορίζεται μόνο για να σας ενημερώσει ότι η παραγγελία σας έχει ληφθεί από εμάς. Μία σύμβαση αγοράς συνάπτεται μόνο όταν στείλουμε το παραγγελθέν προϊόν σε εσάς και επιβεβαιώσουμε την αποστολή μαζί σας με ένα δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν η παραγγελία σας αποστέλλεται σε περισσότερα από ένα πακέτα, ενδέχεται να λάβετε ξεχωριστή επιβεβαίωση αποστολής για κάθε πακέτο. Σε αυτή την περίπτωση, σε σχέση με κάθε επιβεβαίωση αποστολής, συνάπτεται ξεχωριστή συμφωνία αγοράς μεταξύ μας για τα προϊόντα που αναφέρονται στην αντίστοιχη επιβεβαίωση αποστολής. Το συμβαλλόμενο μέρος είναι η pourbebe.gr. Ανεξάρτητα από το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με την παράγραφο ΙΙ, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για ένα προϊόν ανά πάσα στιγμή, πρωτού λάβετε επιβεβαίωση αποστολής, εάν σημφωνεί και η εταιρεία.

3. ΤΙΜΕΣ
Όλα τα προϊόντα μας αναφέρονται με τον νόμιμο ΦΠΑ.

4. ΠΛΗΡΩΜΗ
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με αντικαταβολή και με κατάθεση στην τράπεζα.

5. ΑΠΟΣΤΟΛΗ 
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω της ELTA Courier.
Υπάρχει η δυνατότητα η παραγγελίας να αποσταλεί με την εκάστοτε μεταφορική της επιλογής σας, κατόπιν ενημέρωσης μας.
Η αποστολή των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων πραγματοποιείται:
– Για την πόλη του Ηρακλείου αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα της παραγγελίας. Επίσης για τους κατοίκους του Ηρακλείου υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής από το κατάστημα.
– Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται μεταξύ 1 έως 3 εργάσιμων ημερών, εκτός απροόπτου, από την ημέρα της παραγγελίας ή της πληρωμής της με επιλογή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι προσωρινά εξαντλημένο, η αποστολή ενδέχεται να καθυστερήσει 2 με 5 εργάσιμες ημέρες και σας ενημερώνουμε άμεσα.
Εάν η καθυστέρηση ξεπεράσει το προβλεπόμενο διάστημα, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

Οι εκτελέσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00π.μ. με 17:00μ.μ.
Με την ολοκλήρωση της παράδοσης της παραγγελίας στην ELTA Courier, σας αποστέλλετε e-mail με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος σας, ώστε να παρακολουθείτε την πορεία του στο site της ELTA Courier.
Για πληροφορίες αποστολών εξωτερικού επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810223338 ή μέσω email στο info@pourbebe.gr.

6. ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Η παράδοση πραγματοποιήται στη διεύθυνση παράδοσης που καθορίζετε ο πελάτης, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά.
Τα εμπορεύματα παραδίδονται χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, αλλά οπωσδήποτε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από τη παραγγελία τους.
Στην περίπτωση όπου τα προϊόντα που παραδίδονται, δεν περνάνε είτε από την πόρτα, ή την σκάλα του πελάτη, είτε επειδή ο πελάτης δεν ήταν προσβάσιμος στη συγκεκριμένη διεύθυνση παράδοσης, ο πελάτης φέρει το κόστος για την ανεπιτυχή παράδοση.
Από την στιγμή παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, η pourbebe.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων στον παραλήπτη που οφείλεται στην εταιρεία ταχυμεταφορών και εμπίπτει στους όρους χρήσης αυτών.
Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@pourbebe.gr ή τηλεφωνικά στο 2810223338.

7. ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ
Υποχρεούμεθα να παραδώσουμε τα από εσάς παραγγελθέντα προϊόντα με τις συνομολογημένες ιδιότητές τους και χωρίς πραγματικά ελαττώματα, σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Για τους συγκεκριμένους όρους πώλησης ισχύει το ελληνικό δίκαιο.

9. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε αλλαγές στον ιστότοπό μας, τις πολιτικές, τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων και των όρων πώλησης ανά πάσα στιγμή. Η παραγγελία σας υπόκειται στους όρους πώλησης που ισχύουν κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας. Εάν κάποια διάταξη των παρόντων όρων πώλησης είναι αναποτελεσματική, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστή, τότε αυτή η διάταξη θεωρείται αποσπάσιμη και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

10. ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Αν παραβιάσετε τους παρόντες όρους πώλησης και δεν αντιδράσουμε σχετικά, συνεχίζουμε να έχουμε το δικαίωμα να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την οποία παραβιάζετε αυτούς τους όρους πώλησης.

11. ΑΝΗΛΙΚΟΙ
Δεν προσφέρουμε προϊόντα προς πώληση σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Προϊόντα για παιδιά μπορούν να αγοραστούν μόνο από ενήλικες άνω των 18 ετών.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Χωρίς εγγραφή
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

2810223338

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€